Υπηρεσίες

Η love cleaning αναλαμβάνει τον καθαρισμό επαγγελματικών χώρων όπως:
 
Γραφεία, εμπορικά κέντρα, βιομηχανικές εγκαταστάσεις, νοσοκομεία/ιδιωτικές κλινικές, καταστήματα, καφετέριες, εκθεσιακούς χώρους, γυμναστήρια, φροντιστήρια μέσης εκπαίδευσης 
 
Ο εξοπλισμός μάς είναι σύγχρονος και τελευταίας τεχνολογίας. Χρησιμοποιούμε προϊόντα πιστοποιημένα φιλικά προς το περιβάλλον και τον άνθρωπο.
Παρέχουμε λύσεις καθαρισμού προσαρμοσμένες στις ανάγκες σας και στο χρονοδιάγραμμα κάθε εταιρείας πάντα στην καλύτερη σχέση τιμής και ποιότητας.

Καθαρισμός επαγγελματικών χώρων

Καθαρισμός κτιρίων

Στην love cleaning φροντίζουμε για την καθαριότητα και υγιεινή του χώρου όπου ζείτε. Αναλαμβάνουμε τον καθαρισμό κοινόχρηστων κτιριακών χώρων (πολυκατοικιών) πάντα στην καλύτερη σχέση τιμής και ποιότητας. Δεσμευόμαστε για την απόλυτη καθαριότητα και υγιεινή που αρμόζει στον χώρο σας. 
 
Όλα τα προϊόντα που χρησιμοποιούμε είναι πιστοποιημένα και φιλικά στο περιβάλλον και τον άνθρωπο καθώς και στους μικρούς σας φίλους (κατοικίδια) που τυχόν έχετε. 
Η love cleaning  σε συνεργασία με πιστοποιημένο επιστημονικό συνεργάτη αναλαμβάνει απολυμάνσεις και απεντομώσεις σε εσωτερικούς καθώς και εξωτερικούς χώρους, προσαρμοσμένες στις ανάγκες της κάθε περίπτωσης. 
 
Τα υλικά που χρησιμοποιούνται είναι πιστοποιημένα από τον εθνικό οργανισμό φαρμάκων.

Απολυμάνσεις - Απεντομώσεις